Gulvafslibning og lakering i København er lige os

Gulvafslibning og lakering i København er lige os. Trænger dine trægulve til en opfriskning med ny lak, så er vi den rette gulvpartner. Vi holder en aftale, kommer til tiden, svarer når du ringer og så bliver vi ved til du er 100% tilfreds med resultatet. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Det samme gælder med hvidpigmenteret lak. Indfarvning med bejdse tager yderligere 1 – 2 dage. Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe), vedligeholdelse samt priser. Men det er ikke ret meget mere end hvis en hvilken som helst anden type hånværker har været der.

Billig afslibning af gulve

Med sans for detaljen tilbyder vi ekspertrådgivning og information vedrørende enhver form for gulve og gulvbehandling. Har du brug for afslibning af et trægulv i en idrætshal, kontoret, dit hus eller en lejlighed. Ved fordækt sømning lægges hvert bræt på plads og klemmes godt sammen mod det netop lagte, inden det fastsømmes med en skrå dykker der sænkes med en dyknage.

Gulvafhøvling Brønshøj

Har man ikke den fornødne erfaring, kan man hurtigt komme galt afsted med en gulvafslibning. Et afslebet gulv kan få lov til at stå ubehandlet eller efterbehandles på forskellig vis. Som din gulvmand foretager vi alt inden for gulvservice. Her er nogle af de opgaver, som vi har valgt at specialisere os ekstra meget i.

• gulvafslibning downtown
• gulvafslibning i nordsjælland
• gulvafslibning løkken
• gulvafslibning helsingør
• gulvafslibning trappe pris
• afslibning af betongulv
• afslibning vs afhøvling
• gulvafhøvling frederiksberg

Derfor kan det ofte betale sig med at, afslibe køkkenbordplade da det er meget lavere pris ind at, foretage udskiftning. På vores side kan du foretage en online beregning gratis. Og dine informationer, bliver hos os. Du kan få mere at vide her. vi håndterer en bred vifte af gulvopgaver for mange forskellige kunder.

Gulvarbejde og gulvrenovering

Om det er afhøvling, slibning eller efterbehandling, kan vi stå til rådighed. Naturfarvet oliebehandling tilfører glød og dybde til gulvet samt fremhæver træets åreaftegninger, mens den hvide olie giver et mere hvidskuret patina. Efter afslibningen kan gulvet efterbehandles. Vi anbefaler dig den korrekte gulvbehandling i forhold til dit gulv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *